vrijdag, november 22, 2019
   

N Kuiper BV Totaalinstallateur
Molenweg 5 
7084 AX Breedenbroek

Tel. +31 (0)315 - 61 75 55
E-mail: info@nkuiperbv.nl

Agritechniek

Door ervaring sterk

Agritechniek

Het hele traject van de melkwinning zo optimaal mogelijk laten verlopen. Dat is het doel van de afdeling agri-techniek van N.Kuiper BV. Verschillende aspecten spelen daarbij een belangrijke rol: niet alleen de optimale voeding, maar ook klimaatbeheersing, het ligcomfort, de melkwinning en de melkopslag. Immers, als het voortraject niet goed is, blijft de melkproductie achter. Al deze aspecten zijn van invloed op de totale melkproductie, en dus op het bedrijfsresultaat. En dat moet dus gewoon goed zijn.

Om dat te kunnen realiseren, heeft N.Kuiper BV de beschikking over een groot scala aan mogelijkheden. Natuurlijk is de tekst op deze site slechts een hulpmiddel bij het zoeken naar het juiste product. Voor een gedegen advies raden wij u aan om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Een van de uitgangspunten bij de afdeling agri-techniek is dat alles wordt aangepast aan het welbevinden van het dier. Desgewenst kan N.Kuiper BV een complete ligboxenstal opzetten en de hele inrichting compleet leveren. Natuurlijk blijft ons bedrijf productverantwoordelijk: onze 24-uurs servicedienst staat altijd voor u klaar bij eventuele storingen.

Het team van onze afdeling Agri-techniek bestaat uit: Monteurs, Service en Onderhoud, Koeltechniek, Tourboertiekers/Adviseurs en het VMS-Team, waarvan meerdere teamleden met een jarenlange ervaring. We werken bij onze advisering nauw samen met onze hoofdleveranciers, DeLaval Melksystemen en Patura Stalinrichtingen

DeLaval melksystemen

DeLaval biedt efficiënte en rendabele melksystemen voor alle soorten bedrijven. Wij leveren het systeem van uw keuze: een uitbreiding van uw bindstal, een overgang naar een melkstal of een VrijwilligMelkSysteem VMS. Wat uw prioriteit ook is - meer koeien sneller kunnen melken, veiligheid en comfort voor de melker of de hoogste melkkwaliteit – en of u  30, 50, 200 of 2000 koeien heeft, wij hebben de juiste oplossing voor u. DeLaval heeft de kennis en ervaring in het plannen, installeren, trainen en servicen om het efficiënte melksysteem te leveren dat u nodig heeft.

Melksystemen - Automatisch melksysteem - Visgraat melkstallen - Parallel melkstallen - Draaimelkstallen - Tandem melkstallen - MidiLine - Melksystemen voor bindstallen

N.Kuiper BV is selectdealer van DeLaval, hetgeen voor u betekent dat onze monteurs up-to-date bekend zijn met de diverse DeLaval systemen. Wij leveren een groot pakket aan toebehoren, waaronder filters, schrikdraadapparatuur, veeverzorgingsmiddelen en reinigingsmiddelen. Bij ons kunt u dus terecht voor het product èn de service.

Patura stalinrichtingen

Voor onder andere het ijzerwerk en voerhokken worden we bijgestaan door Patura Stalinrichtingen. Via dit professioneel opererende bedrijf geven wij u advies over de verkoop en de montage. Immers, het ligcomfort van de koe stimuleert de melkproductie. Een situatie van optimale comfort is goed te realiseren door het aanleggen van een mestschuif. Vloer en klauwen blijven schoon. En daardoor ook het ligbed en de spenen. Ook hierdoor blijft de melkproductie optimaal. N.Kuiper BV levert de service op het techniekgedeelte.

Heeft u vragen of wensen? Laat het ons weten en stuur een mail naar: agri@nkuiperbv.nl

Onze AGRI afdeling is erkend en gecertificeerd met het OOM
Klik op de afbeelding om naar de site te gaan.

  

Loading..