vrijdag, november 22, 2019
   

N Kuiper BV Totaalinstallateur
Molenweg 5 
7084 AX Breedenbroek

Tel. +31 (0)315 - 61 75 55
E-mail: info@nkuiperbv.nl

Agritechniek

Door ervaring sterk

Automatische melksystemen

Automatisch melken met VMS, het Vrijwillig Melk Systeem, heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen doordat steeds meer veehouders meer flexibel willen zijn bij de dagelijkse werkzaamheden. Ook de toenemende schaalvergroting heeft hieraan bijgedragen.

Flexibele levensstijl

Het VrijwilligeMelkSysteem VMS van DeLaval biedt u een manier van leven die u bij traditionele melkmethodes niet snel zult vinden. Duizenden families hebben ondertussen de zware melktaken overgedragen aan een DeLaval VMS en genieten nu van een meer flexibele levensstijl.

VMS met vele unieke kenmerken

Delaval heeft als grootste leverancier van melkwinningsapparatuur ter wereld, zeer veel ervaring en kennis in huis en heeft daarmee het unieke Vrijwillig Melk Systeem ontwikkeld wat bij de melkveehouder en de koe de voorkeur heeft. Intelligentie inpasbaarheid en duurzaamheid zijn duidelijke kenmerken van VMS. Bedieningsgemak met het touchscreen, unieke voorbehandeling voor de beste uiergezondheid en vele opties maken de VMS passend voor ieder bedrijf en melkveehouder met passie voor koeien.

Bepaal uw eigen tijdsindeling

De VMS biedt u meer tijd buiten de dagelijkse strakke melktijdenplanning en de mogelijkheid deze naar eigen wensen in te delen. Met de VMS melkrobot kunt u meer tijd besteden aan uw familie. Of meer tijd besteden aan zaken die geld opleveren, zoals het beter beheersen van de voerkosten of koeverzorging. Nadenken over de huidige of toekomstige managementtaken op het bedrijf kan veel geld opleveren.

Neem contact met ons op voor meer uitleg en documentatie of klik op het plaatje om naar de website van Delaval te gaan.

 

Loading..