vrijdag, november 22, 2019
   

N Kuiper BV Totaalinstallateur
Molenweg 5 
7084 AX Breedenbroek

Tel. +31 (0)315 - 61 75 55
E-mail: info@nkuiperbv.nl

Agritechniek

Door ervaring sterk

Alpro

Dit is het efficiënte hulpmiddel dat uw dagelijkse werkzaamheden op uw melkveebedrijf vereenvoudigt, analyseert en essentiële informatie biedt voor uw langtermijnplanning. ALPRO verschaft informatie waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen, elke dag opnieuw.

De met ALPRO™ verbonden apparatuur 

Of u nu wilt profiteren van het verbeterd melken, voeren, vruchtbaarheid, selecteren, wegen of analyseren van gegevens ter ondersteuning van uw besluiten: ALPRO™ vormt de sleutel. Dankzij het modulaire systeem kunt u beginnen met zaken die de hoogste prioriteit hebben en na verloop van tijd kunt u meer functies voor veestapelmanagement toevoegen.

Omdat iedere koe duidelijk wordt geïdentificeerd, kunt u de individuele melkgift en afwijkingen eenvoudig volgen. Daarnaast kunt u denken aan het optimaliseren van de melkgift door in of buiten de melkstal te voeren, de werklast te verminderen met het automatische sorteersysteem of de vruchtbaarheid te verbeteren met het activiteitmeetsysteem met als doel beter grip te krijgen op de gezondheid en prestaties van de veestapel. Dit is mogelijk dankzij de gegevens van alle sensoren die samenkomen in ALPRO™ .

Hét softwareprogramma voor de verwerking van alle bedrijfsinformatie. De grote werkdatabase bevat uitgebreide informatie over het melken, voeren, vruchtbaarheid en de gezondheid, evenals historische gegevens over individuele koeien en de hele veestapel. De duidelijke overzichten bieden lijsten, actielijsten en grafieken die gemakkelijk zijn te interpreteren.
U kunt de lijsten en vergelijkingstabellen aanpassen, bijvoorbeeld aan uw persoonlijke eisen.

Loading..