vrijdag, november 22, 2019
   

N Kuiper BV Totaalinstallateur
Molenweg 5 
7084 AX Breedenbroek

Tel. +31 (0)315 - 61 75 55
E-mail: info@nkuiperbv.nl

Installatietechniek

Service, de doorslaggevende factor

GaWaLo

De afdeling GaWaLo houdt zich dagelijks bezig met het installeren van installaties op het gebied van Gas Water en Loodgieterswerk, Centrale Verwarming installaties, Sanitaire voorzieningen, Persluchtaandrijvingen en Zonne-Boiler systemen. Wij zijn actief in de industrie- en utiliteitsbouw, woningbouw en de agrarische sector.

Al jaren beschikken wij over het predicaat Waarborginstallateur en hebben wij al een aantal jaar de Stek-erkenning voor airconditioning en koelinstallaties. Tevens zijn wij select-dealer van ATAG Verwarming en dealer van Nefit, maar leveren en installeren ook diverse andere merken CV-ketels als Remeha, Vaillant, e.a.

Sanitair

Wij leveren en installeren van een nieuwe losse kraan tot een complete badkamer. In de showroom van een van de gerenommeerde groothandel-leveranciers waarmee wij samenwerken, kunt u een keuze maken uit het grote aanbod sanitair dat voldoet aan uw wensen en passend binnen uw budget. De uiteindelijke prijsopgave ontvangt u van ons, na opdracht verzorgen wij de complete realisatie van uw droombadkamer tot in het kleinste detail.

Zink- en koperwerk

Dakgoten, gevelbekleding van zink en/of koper, tijdloze metalen waarbij ouderwets vakmanschap nog steeds vereist wordt. Wij leveren u een prachtig stuk werk voor een lange levensduur. Ook voor dakbedekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Leidingsystemen

Voor gas- en waterleidingen gelden heden ten dage strenge eisen. Leidingmaterialen zijn er in vele soorten, koper en staal, maar ook diverse kunststoffen en meerlaagse buis. Solderen, klemmen, of met perskoppelingen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat ons adviseren, nauwkeurigheid en degelijkheid staan bij ons nog steeds voorop.

Centrale Verwarming

Een nieuwe (design)radiator, cv-ketel of een gehele verwarmingsinstallatie? Met vloer- en/of wandverwarming? Al dan niet in combinatie met de warmwatervoorziening? Wij kunnen uw wensen vertalen in een voor u behaaglijk wooncomfort tegen een al even behaaglijke prijs!

Zonneboiler

Een zonneboiler bespaart tot 70% van de energie(kosten) voor warm water via een gasgestookte cv. Water verwarmen met zonne-energie voorkomt dus veel CO2-uitstoot. Net als een gewone boiler levert een zonneboiler warm kraanwater, maar dan opgewarmd door de zon. Een zonneboiler is op bijna elke woning te installeren, dus ook op de uwe.
Een zonneboiler zet zonnewarmte om in warm tapwater, waardoor de cv-ketel tot 70% minder gas verstookt. Dat scheelt behalve stookkosten ook uitstoot van broeikasgassen

Loading..