vrijdag, november 22, 2019
   

N Kuiper BV Totaalinstallateur
Molenweg 5 
7084 AX Breedenbroek

Tel. +31 (0)315 - 61 75 55
E-mail: info@nkuiperbv.nl

Installatietechniek

Service, de doorslaggevende factor

Elektra

Als Totaalinstallateur biedt N.Kuiper BV een compleet dienstenpakket aan, van de kleinste reparatie tot grote installatie projecten. Zowel de aanleg als het onderhoud van elektrotechnische installaties vormen de dagelijkse bezigheden van de Elektra-afdeling. Wij zijn hierbij actief in de industrie- en utiliteitsbouw, woningbouw en de agrarische sector, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie werk. 

Elektrotechnische installaties

Wij installeren de stroomvoorziening in uw huis, bedrijfspand of stal. Van alleen een lamp tot een compleet nieuw aan te leggen installatie. Vanaf uw meterkast leggen wij de leidingen en bekabeling voor uw lichtnet of stroomvoorziening.

Databekabeling

Wilt u verzekerd zijn van vloeiende communicatie? Een optimale infrastructuur voor data en spraak is dan een basisvoorwaarde. Wij voorzien scholen, kantoren en instellingen van de juiste databekabeling. Wij zorgen voor uw netwerkcommunicatie en installeren uw UTP Netwerk, Wireless LAN/WAN, Telefoonsystemen en Telefooncentrales. Wij leveren patch- en serverkasten, hubs, switches, routers en netwerkkaarten.

Beveiligingssysteem

Het installeren van een alarmsysteem of brandbeveiliging systeem is een goede basis om uw pand te beveiligen. Een beveiligingssysteem zorgt ervoor dat direct (via de alarmcentrale) een contactpersoon, bewakingspersoneel of de politie/brandweer naar de plaats van de melding wordt gedirigeerd. Met een beveiligingssysteem gaat u met een gerust hart de deur uit en laat u de veiligheid van uw pand met vertrouwen over aan het systeem. 

Vluchtweg- en Noodverlichting

Noodverlichting behoort tot de essentiële veiligheidsinstallaties in een gebouw en dient daarom goed te worden geprojecteerd en onderhouden. Noodverlichting is in vele varianten beschikbaar. Behalve voor oriëntatie en veiligheid in een gebouw is noodverlichting ook mede bepalend voor het veilig en efficiënt kunnen verlaten van een gebouw. De belangrijkste onderdelen van noodverlichting zijn de vluchtweg verlichting en de vluchtweg aanduiding.

Cameraobservatiesystemen

Met een goed cameraobservatiesysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En mocht er toch wat zijn voorgevallen, dan beschikt u over de opgenomen beelden die u kunt terugkijken op uw computer of tablet of smart Phone. Met een cameraobservatiesysteem heeft u een veiliger gevoel. Wij installeren uw beveiligingssysteem en leveren de juiste apparatuur zodat uw pand onder zicht staat van een toekijkend oog.
Ook voor toezicht in uw stal installeren wij camerasystemen, ter observatie van drachtig of ziek vee.

Loading..