Service & onderhoud

Onderhoud aan cv-ketel met onderhoudscontract

Het is belangrijk om de cv-ketel periodiek te laten onderhouden. Een goed onderhouden cv-ketel is veilig en storingen worden hiermee, in de meeste gevallen, voorkomen. Daarnaast is een onderhouden cv-ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Afhankelijk van het type cv-ketel, komen wij op het aangewezen tijdstip om uw cv-ketel schoon te maken en te controleren. Sluit een onderhoudscontract bij ons af en wij maken een afspraak op het moment dat uw cv-ketel een onderhoudsbeurt nodig heeft. U heeft er geen omkijken naar.

Monteur_met_kist_sh_56045722_web crop small

Onderhoud balansventilatie

Voor het binnenklimaat is het belangrijk om periodiek onderhoud te laten plegen aan met name balansventilatie. Balansventilatie is een energiezuinig ventilatiesysteem, dat met een WTW-unit (Warmte-Terug-Win) de koude lucht die het huis binnenkomt met een kruiswisselaar opwarmt met de ‘warme’ lucht die het huis verlaat. Lees meer over balansventilatie. Bij dit systeem moeten de filters regelmatig worden vervangen en de kanalen gereinigd. Met goed onderhoud aan uw balansventilatiesysteem houdt u het binnenklimaat gezond.

Onderhoud warmtepomp, airco en heater

Ook voor onderhoud aan warmtepompen, airco’s en heaters bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen periodiek bij u langs om het onderhoud aan deze installaties te plegen.

Storingsdienst

Heeft u een storing aan uw cv-ketel, ventilatiesysteem of andere installatie, dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar bij calamiteiten. Voor niet dringende storingen vragen wij u ons tijdens kantoortijden te benaderen.

Onderhoudscontract afsluiten?

Bent u op zoek naar een partner die uw cv-ketel, ventilatiesysteem of andere installatie onderhoudt, sluit dan een onderhoudscontract af. Ons werkgebied is de Achterhoek en wij werken voor particulieren en voor bedrijven in klein utiliteit.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.