Elektra

Elektricien voor elektra-installatie

Heeft u een uitbreiding of aanpassing aan uw elektra-installatie gepland, dan kunnen wij deze voor u aanleggen of aanpassen. Of het nu gaat om een woning, bedrijfsruimte of een stal, onze elektriciens leggen de installatie professioneel aan. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor particulieren en kleinschalige utiliteit.

Ledverlichting

Heeft u nog traditionele verlichting in uw woning of bedrijf, dan kunnen we deze voor u vervangen door energiezuinige ledverlichting. U bespaart zo op uw energiekosten. Met ledverlichting bespaart u op uw energierekening en u verdient deze investering op relatief korte termijn terug. Ook als u op kantoor uw tl-verlichting wilt laten vervangen door led-panelen, dan plaatsen we, aan de hand van lichtberekeningen, de juiste panelen met de juiste hoeveelheid licht (lumen). Goede verlichting draagt bij aan het welbevinden van uw personeel. Voor buiten hebben we speciale led-buitenverlichting waarmee u uw terrein en tuin kunt verlichten, of uw gevel of pand mooi mee kunt uitlichten. Ledverlichting is in vele soorten, kleuren en maten te krijgen. Vraag advies aan een expert en neem contact met ons op.

Elektradraad_strippen_web

Elektronische beveiligingsinstallaties

Voor bedrijven en particulieren leggen wij beveiligingsinstallaties aan. Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging waken over uw eigendommen. Bij calamiteiten gaat er een melding via de centrale naar u, het bewakingspersoneel, de politie of brandweer. Zo wordt er snel actie ondernomen. Daarnaast verzorgen we bliksembeveiliging en camerabeveiliging met hoge kwaliteit beelden. Camerabeveiliging werkt in de meeste gevallen preventief. Voor bedrijven installeren we ook ontruimingsinstallaties, zodat uw gasten en personeel, bij calamiteiten, snel het pand kunnen verlaten. Met beveiligingssystemen van N. Kuiper installatietechniek gaat u met een gerust hart de deur uit en laat u de veiligheid van uw pand over aan betrouwbare installaties.

Datanetwerken

Wilt u verzekerd zijn van een betrouwbaar datanetwerk? Wij voorzien woningen, scholen, kantoren en instellingen van de juiste databekabeling, zodat u storingsvrij gebruik kunt maken van het internet. Wij leveren en installeren ook patch- en serverkasten, hubs, switches, routers en netwerkkaarten. Daarnaast verzorgen we VOIP, telefooncentrales en WIFI-netwerken.

Domotica

Met huisautomatisering/domotica kunt u het gemak en het comfort in huis of bedrijf vergroten. Zo kunt u de verlichting en alle andere installaties, zoals verwarming, bedienen met een paneel of uw smartphone. Als u van uw werk naar huis rijdt, dan kunt u alvast de verwarming hoger zetten, zodat u in een aangenaam huis binnenkomt. De zonwering kan automatisch naar beneden gaan, als de zon in een ruimte naar binnen schijnt. Ook kan met één druk op de knop de verwarming lager worden gezet, alle apparaten uitgezet en het inbraakalarm worden ingeschakeld als u het huis of bedrijf verlaat.

Vluchtweg- en noodverlichting

Vluchtweg- en noodverlichting is in vrijwel elk bedrijfspand verplicht, de Arbodienst en verzekeringsmaatschappijen eisen dit. Daarnaast is het wettelijk verplicht om de vluchtweg- en noodverlichtingsinstallatie jaarlijks te laten controleren. De reden voor de verplichte jaarlijkse controle is de verandering van vluchtroutes in bedrijfsgebouwen. Vaak worden er kantoren uitgebreid, of worden er bureaus of machines verplaatst. Dit heeft consequenties voor de vluchtroutes. Bij de jaarlijkse controle vergroot u de veiligheid van uw personeel en gasten bij calamiteiten.

Installatiematerialen nodig?

Heeft u installatiematerialen nodig? In ons magazijn kan de doe-het-zelver alle installatiematerialen bestellen die nodig zijn. Bel ons, of stuur ons een bericht om de materialen door te geven. Vervolgens kunt u het in ons magazijn, op afspraak afhalen.

Vragen over Elektra?

Heeft u vragen over elektrotechnische installaties, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij werken vanuit Breedenbroek in de Achterhoek voor bedrijven en particulieren.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.