Verwarming

Cv-ketel voor vertrouwd comfort in huis

De cv-ketel biedt in de meeste huizen vertrouwd comfort. Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe, dan kunnen we deze voor u vervangen door een energiezuinigere. Als u uw cv-ketel wilt laten vervangen door een duurzame installatie, dan bent u ook aan het juiste adres bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam verwarmen van huizen met warmtepompen. Met een warmtepomp wordt het beste rendement gehaald in combinatie met lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming en convectoren.

Radiatoren, vloerverwarming en convectoren

Naast het plaatsen van cv-ketels, verzorgen we de complete verwarmingsinstallatie, inclusief radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Convectoren en vloerverwarming zijn beide lage temperatuurverwarming en energiezuinig. Hierdoor is dit een duurzame keuze en passen zij uitstekend bij warmtepompinstallaties.

echtpaar_bij_haard_61718704_web

Duurzame verwarmingsinstallaties

Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw cv-ketel, dan kunnen wij u goed adviseren. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame verwarmingstechnieken. Meer informatie over duurzame toepassingen vindt u hier.

Vragen over verwarmingsinstallaties?

Heeft u vragen over uw huidige cv-installatie of duurzame verwarmingsinstallaties in het algemeen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.