vrijdag, november 22, 2019
   

N Kuiper BV Totaalinstallateur
Molenweg 5 
7084 AX Breedenbroek

Tel. +31 (0)315 - 61 75 55
E-mail: info@nkuiperbv.nl

Installatietechniek

Service, de doorslaggevende factor

Service en Onderhoud

Totaalinstallateur N. Kuiper BV hecht veel waarde aan service en onderhoud. Wij zorgen niet alleen voor installaties van bijvoorbeeld CV-ketels, maar zorgen ook voor het onderhoud van uw CV-ketel of verwarmingsinstallatie en grijpen in bij storingen of andere noodgevallen. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten zodat uw installatie jaarlijks preventief wordt onderhouden en gecontroleerd.

Storing

Een storing aan uw CV-ketel, ofwel verwarmingsketel of verwarming? Neem contact op met  0315-617555. Ook storingen aan andere installaties, zoals waterkranen, elektro motoren, enz.

Buiten kantoortijden zijn wij ook via 0315-617555 bereikbaar en krijgt u via een ‘kiesmenu’ onze storingsmonteur aan de lijn.

Onderhoudscontract

Het is van groot belang dat de Centrale Verwarmingsinstallatie jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. U bent daardoor verzekerd van bedrijfszekerheid, een veilige werking en een optimaal rendement.
Wat kunt u verwachten van een onderhoudscontract? Eén maal per jaar nemen wij contact met u op en maken een afspraak. Vervolgens wordt uw CV-installatie aan de hand van een servicelijst schoongemaakt en afgesteld. 
Bent u geïinteresseerd naar een onderhoudscontract?
Stuur een e-mail naar project@nkuiperbv.nl of bel 0315-617555 en informeer naar de voorwaarden.

Loading..